Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

De toekomst van het onderwijs: praat mee!

  • Marieke Boon
  • Nieuws

Hoe kunnen we kinderen die nu naar school gaan, zo goed mogelijk voorbereiden op de samenleving en arbeidsmarkt van 2032? Over die vraag gaat het platform #onderwijs2032. Hoe denken ouders hierover?

Platform
De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Technologische ontwikkelingen vinden snel hun weg naar samenleving en arbeidsmarkt en van mensen wordt verwacht dat zij zich snel aan nieuwe omstandigheden kunnen aanpassen. Daarom is het belangrijk om na te denken over hoe we leerlingen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs zo goed mogelijk kunnen blijven voorbereiden op de toekomst. Het Platform Onderwijs2032 stimuleert anderen om over deze vraag na te denken en om het gesprek aan te gaan over de inhoud van de toekomst van ons onderwijs.

Doe mee
Wat leert je kind op de school van de toekomst? Praat mee en laat weten waar de school in de toekomst aandacht aan zou moet besteden. Vul onderstaande vragen in en lever zo eenvoudig een bijdrage aan deze belangrijke discussie. Of open het formulier in een nieuw tabblad.
Deze vragen gaan over het thema persoonsvorming van kinderen. 

Meer informatie

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?

Praat mee

* = Verplicht veld