Kerstsluiting informatiepunt Ouders & Onderwijs

  • Lotte Cats
  • Nieuws
Kerstsluiting informatiepunt Ouders & Onderwijs

Het informatiepunt van Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Van 24 december tot en met 8 januari zijn alle scholen in Nederland gesloten. Gedurende de kerstvakantie is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs maar beperkt bereikbaar. De telefoondienst is gesloten tussen kerst en nieuwjaar. De eerste week van januari is het informatiepunt beperkt bereikbaar. 

Sluiting

Van 24 december tot en met 1 januari is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs gesloten. Ouders kunnen dus niet bellen met vragen. U kunt natuurlijk altijd een email sturen naar vraag@oudersonderwijs.nl. Wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden, uiterlijk in de tweede week van januari.

Beperkt bereikbaar

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 januari is het informatiepunt beperkt bereikbaar. Ouders kunnen bellen met hun vragen. Bij drukte aan de telefoon kan het zijn dat u later wordt teruggebeld dan u van ons gewend bent. Ook de beantwoording van email kan langer duren. We streven ernaar om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U ontvangt uiterlijk de tweede week van januari een reactie op uw vraag.

Uw vraag

Het informatiepunt Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Heeft u een vraag over onderwijs? Dan kunt u die stellen via het emailadres vraag@oudersonderwijs.nl. Op schooldagen van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn wij ook telefonisch te bereiken op 0800-5010.

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?