Kind op school? Doe mee aan Goed Gesprek!

  • Arline Spierenburg
  • Nieuws
Kind op school? Doe mee aan Goed Gesprek!

Vragen over onderwijs? Die hebben alle ouders! Hoe zit het met schooladvies en de eindtoets? Welke contacten zijn er tussen ouders en school? Moet ik wel of niet helpen bij huiswerk? Waar moet school zich aan houden bij de vrijwillige ouderbijdrage? 

Goed Gesprek!

‘Wil jij/u met andere ouders in gesprek over je vragen en ervaringen met het onderwijs aan je kind? Dan kan Ouders & Onderwijs je helpen met het organiseren van een ‘Goed Gesprek!’, een groepsgesprek met ouders over onderwijs. Lees de uitgebreide informatie over het groepsgesprek met ouders.

Ervaringen delen

Met 'Goed Gesprek!' geven wij ouders de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs van hun kinderen. Ouders krijgen de ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere ouders. Luisteren naar elkaar en leren van elkaar om zelf je rol rond het onderwijs van je kind beter in te vullen. 

Organisatie ‘Goed Gesprek!’

Ouders & Onderwijs organiseert samen met ambassadeurs groepsgesprekken in het hele land. Met een interactieve werkvorm praten ouders ( 5 – 10 deelnemers) met elkaar over het onderwijs van hun kinderen. Rode draad bij alle gesprekken is ‘hoe gaat het, wat kan beter en wat kan je daar zelf als ouder aan bijdragen’. Het gesprek duurt ong. 1 ½ - max. 2 uur. Aan het organiseren van een gesprek zijn geen kosten verbonden. Eventuele reiskosten van ouders worden vergoed.

Interesse en contact

Interesse om met een groep ouders in (jo)uw omgeving een ‘Goed Gesprek!’ te voeren of te organiseren? Neem dan contact op met arline.spierenburg@oudersonderwijs.nl. Lees de uitgebreide informatie over het groepsgesprek met ouders.

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?