Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

MR-congres 'contact met de achterban'. Doe mee!

  • Sjoerd van Geffen
  • Nieuws
MR-congres 'contact met de achterban'. Doe mee!

Op woensdag 7 november 2018 is het jaarlijkse congres voor MR-leden. Dit jaar is het thema: contact met de achterban. De inschrijving is geopend, wees er op tijd bij. Ook Ouders & Onderwijs is van de partij.

WMS-congres

Onderwijsgeschillen organiseert in samenwerking met Versterking Medezeggenschap jaarlijks het WMS-congres (Wet Medezeggenschap op Scholen). Het congres is bestemd voor leden van de medezeggenschap, besturen en schoolleiders in het basis- en voortgezet onderwijs. Thema van het congres is 'contact met de achterban'. Na een gevarieerde plenaire opening zijn er drie ronden met workshops en lezingen.

Ouders & Onderwijs is erbij

Ouders & Onderwijs is met een stand aanwezig op het congres. Ook geven we drie workshops. Over betrokken ouders, verkiezingen voor de MR en de ouderraadpleging. We zien en spreken u graag op het congres.

Aanmelden

Het congres vindt op woensdag 7 november 2018 plaats in de ReeHorst in Ede. Heeft u interesse? Het programma is bekend en de inschrijving is geopend. Lees meer over het programma en meld u aan. U kunt voor de aanmeldingskosten mogelijk geld uit de faciliteitenregeling van de school voor gebruiken.

 

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?