Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Ouders & Onderwijs en Onderwijsconsulenten te bereiken via 0800-5010

  • Dorine Wiersma
  • Nieuws
Ouders & Onderwijs en Onderwijsconsulenten te bereiken via 0800-5010

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken Ouders & Onderwijs en Onderwijsconsulenten vanaf 27 augustus 2018 met een gezamenlijk belmenu. Ouders & Onderwijs en Onderwijsconsulenten zijn nu beide via 0800-5010 te bereiken. Dit belmenu is erop gericht en uw vragen en verzoeken zo snel en accuraat mogelijk te kunnen behandelen.

Onderwijsconsulenten

Onderwijsconsulenten zijn inzetbaar bij problematiek rond plaatsing, schorsing, verwijdering van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Ook proberen de onderwijsconsulenten oplossingen te vinden voor kinderen die langdurig thuiszitten zonder uitzicht op een onderwijsplaatsing. Onderwijsconsulenten kunnen ouders, scholen en samenwerkingsverbanden onafhankelijk adviseren en begeleiden bij onderwijskwesties rond een kind met een handicap, ziekte of stoornis.

Keuzemenu

Bellers die een algemene of informatieve vraag hebben en een 1 toetsen, worden met Ouders & Onderwijs verbonden. Voor een aanmelding bij, of specifieke vraag aan, Onderwijsconsulenten kiezen bellers keuze 2. Wanneer er al een Onderwijsconsulent betrokken is, kunnen bellers toets 3 kiezen. 

Persoonsgegevens en privacy

Het overdragen van persoonsgegevens tussen Onderwijsconsulenten en Ouders & Onderwijs vindt alleen plaats waar nodig, binnen de kaders van de privacywetgeving en met uitdrukkelijke toestemming van de beller. Hier leest u onze privacyverklaring.

Meer informatie

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?