Prettige samenwerking ouders en professionals, hoe ziet dat eruit?

  • Marieke Boon
  • Nieuws
Prettige samenwerking ouders en professionals, hoe ziet dat eruit?

Krijgt uw kind extra ondersteuning op school met daarbij ondersteuning vanuit jeugdhulp of de zorg? Dan heeft u als ouder veel contact met professionals zols de leerkacht, de mentor en de hulpverlener van uw kind. De oudervereniging Balans en Ouders & Onderwijs willen samen met het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) graag van u horen wat er volgens u nodig is om goed samen te werken in het belang van uw kind!

Wilt u hierover meepraten? Wij horen graag uw ervaringen en suggesties! Kom naar de koffie&koek meeting op 17 november in Utrecht en/of doe mee aan een telefonisch interview. 

Contact tussen ouders en professionals

Zit u bijvoorbeeld weleens om tafel met verschillende professionals om onderwijs en zorg af te stemmen? Maakt uw kind op school gebruik van extra ondersteuning van jeugdhulp/zorg? Of zit uw kind thuis en kan het niet naar school? Hoe ziet de samenwerking eruit tussen u en professionals in de school zoals leerkrachten, intern begeleiders, mentor en zorgcoördinator? En met degenen die vanuit jeugdhulp of zorg ondersteunen? Wij zijn op zoek naar uw positieve ervaringen, en naar uw tips en suggesties: wat zou u willen dat de professionals van school, jeugdhulp en/of zorg doen? En wat kunt u als ouder doen?

Uw bent van harte welkom!

In dit project willen we van ouders horen wanneer zij het contact met de professional op school als prettig ervaren. Wat doet er toe?
Daarom nodigen we u uit om hierover mee te praten. Dat kan op twee manieren:

  • een kort telefonisch interview over uw tips en suggesties
  • een koffie&koek meeting op 17 november in Utrecht waarin u uw ervaringen deelt met andere ouders (reiskostenvergoeding is mogelijk).

Meld u hiervoor aan via deze link en laat uw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. 

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?