Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Schrijf je in voor webinar 'Ouders, school en pesten'

  • Arline Spierenburg
  • Agenda

Wat kun je als ouders van school vragen en verwachten als je kind gepest wordt op school? Weet je bij wie je terecht kunt op school als je kind gepest wordt? Welke samenspraak is er tussen ouders en school bij de aanpak van pesten? Is dat voldoende? Wat kan anders? In de Week Tegen Pesten organiseert Ouders & Onderwijs op 20 september over dit onderwerp een gratis webinar voor ouders. Meld je aan en doe mee!

Week tegen Pesten

In de Week Tegen Pesten, 18 t/m 22 september 2017,  is er landelijk extra aandacht voor het voorkomen en aanpakken van pesten. Samenwerking tussen school, leerkrachten, ouders en de leerlingen is daarbij onmisbaar. Het thema van de Week Tegen Pesten is dit jaar is online pesten.   

Webinar ‘Ouders, school en pesten’ op je laptop

Via de webinar doe je op afstand en gratis mee. Je volgt de webinar vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in.

Aanmelden

De webinar is te volgen op woensdag 20 september, van 19:00 - 20:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Je hebt alleen een computer met internetverbinding en koptelefoon of speaker nodig. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Met tijdige aanmelding ben je verzekerd van deelname; aanmelden kan via een berichtje aan kaja.sariwating@oudersonderwijs.nl. De inloggegevens ontvang je op de dag van de webinar.

Meer informatie

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?