Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Vragen over schooladvies? Volg de webinar

  • Arline Spierenburg
  • Nieuws

Hoe komt het schooladvies in groep 8 tot stand? Wat kun je doen als ouder als het schooladvies voor je kind anders is dan verwacht? Hoe zit het met enkelvoudig of meervoudig schooladvies? Elk jaar weer hebben ouders met een kind in groep 8 veel vragen over het schooladvies. Daarom organiseert Ouders & Onderwijs over dit onderwerp een gratis webinar voor ouders. Meld je aan en doe mee! 

Schooladvies in groep 8 

In groep 8 van de basisschool geeft de school een advies over het onderwijs dat na de basisschool het beste bij uw kind past. De basisschool geeft dit schooladvies vóór 1 maart.

Webinar ‘Schooladvies en ouders’ op je laptop 

Elk jaar weer roept het schooladvies bij ouders veel vragen op. Daarom organiseert Ouders & Onderwijs een gratis webinar over het schooladvies. Via het webinar doet u op afstand en gratis mee. U volgt de webinar vanachter uw PC, Mac, tablet of smartphone. De medewerkers van Ouders & Onderwijs zijn via video en audio te volgen en via de chat brengt u uw eigen vragen en ervaringen in. 

Aanmelden 

Het webinar is op vrijdag 16 februari van 10.00 - 11.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel is een computer met internetverbinding en koptelefoon of speaker nodig. Met tijdige aanmelding bent u verzekerd van deelname. Aanmelden kan hier. Meer weten? Mail naar marieke.boon@oudersonderwijs.nl.  

Meer informatie

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?