Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Landelijk Ouderpanel

 

Hoe denk jij als ouder over het opvoeden van en onderwijs voor jouw kind? Wil jij helpen dit goed in kaart te brengen? Meld je dan aan voor het Landelijk Ouderpanel!

 

Waarom een Landelijk Ouderpanel?

Dit panel is een gezamenlijk initiatief van Opvoedinformatie Nederland en Ouders & Onderwijs. We willen graag weten hoe jij als ouder denkt over opvoeden en onderwijs. Maar ook welke informatie je kunt gebruiken en wat jouw ervaringen zijn. Op die manier kunnen wij de informatie voor ouders over opvoeden en onderwijs verbeteren. Ook brengen we de mening van ouders over het onderwijs en beschikbare (opvoed)informatie in kaart. Deze inbreng van ouders nemen we vervolgens mee in onze gesprekken en contacten met professionals, overheid en politiek. Wij hopen dat jij je wilt aanmelden voor dit panel en daarmee de stem van de ouders versterkt! 

Hoe werkt het Landelijk Ouderpanel?

  • We vragen je bij je aanmelding om een paar gegevens over je gezinssituatie. 
  • Je antwoorden blijven uiteraard anoniem en we garanderen dat deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden.
  • Als panellid ontvang je een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek. In de meeste gevallen gaat het om een vragenlijst, maar het kan ook gaan om een stemming (poll) of een korte online discussie. Hoe vaak je wordt uitgenodigd, kan afhangen van je gezinssituatie. Voor een onderzoek over pubers zullen we bijvoorbeeld geen panelleden uitnodigen met jonge kinderen.
  • Je bent geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting. Je kunt je ook op elk moment uitschrijven. 
  • Van de resultaten ontvang je steeds een terugkoppeling. Zo blijf je op de hoogte van wat wij hebben gedaan met jouw mening. 

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Ouders & Onderwijs via tel: 030-3060800 of mail: informatie@oudersonderwijs.nl.