Voor ouders over onderwijs

Door de vele relevante wet- en regelgeving in het onderwijs hebben ouders vragen over wat hun mogelijkheden, rechten of plichten zijn in bepaalde situaties. Ouders & Onderwijs biedt een landelijk informatiepunt waar ouders terecht kunnen met vragen over het onderwijs of de school van hun kind. Vragen worden op schooldagen tussen 10:00  en 15:00 uur beantwoord via de telefoondienst 0800-5010 of per email via vraag@oudersonderwijs.nl.

Op onze website vinden ouders veel informatie, een antwoord op hun vraag en het laatste nieuws over onderwijs en de school van hun kind. Via drie stappen of via negen thema’s is alle informatie beschikbaar. De medewerkers van Ouders & Onderwijs actualiseren de informatie op de website regelmatig aan de hand van de vragen die binnenkomen, onderwerpen die actueel zijn en veranderende wet- en regelgeving.

De elektronische nieuwsbrief ‘Update Ouders & Onderwijs’ biedt ouders iedere twee weken een overzicht van het laatste nieuws, interessante ontwikkelingen en boeiende praktijkvoorbeelden. Via de website is abonneren hierop eenvoudig.