Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Voor ouders over onderwijs

Door de vele relevante wet- en regelgeving in het onderwijs hebben ouders vragen over wat hun mogelijkheden, rechten of plichten zijn in bepaalde situaties. Ouders & Onderwijs biedt een landelijk informatiepunt waar ouders terecht kunnen met vragen over het onderwijs of de school van hun kind. Vragen worden op schooldagen tussen 10:00  en 15:00 uur beantwoord via de telefoondienst 088-6050101 of per email via vraag@oudersonderwijs.nl.

Op onze website vinden ouders veel informatie, een antwoord op hun vraag en het laatste nieuws over onderwijs en de school van hun kind. Via een aantal thema’s is alle informatie beschikbaar. De medewerkers van Ouders & Onderwijs actualiseren de informatie op de website regelmatig aan de hand van de vragen die binnenkomen, onderwerpen die actueel zijn en veranderende wet- en regelgeving.

De nieuwsbrief van Ouders & Onderwijs biedt ouders iedere twee weken een overzicht van het laatste nieuws, interessante ontwikkelingen en boeiende praktijkvoorbeelden. U kunt zich eenvoudig inschrijven via de website.